Skip to main content

20 Fashion Inspiration of Sooyoung SNSD!



Assalamualaikum, Dear Young Ladies...
Is any of you know Sooyoung? When I saw her on the screen at first time in 2007, her face looks like an Indonesian 😆 Now she much more pretty like Korean artist and I saw her not just in the singing stage, but also on the screen as actress of some K-drama’s. One thing I admire about her is the way she wear clothes that suit her to look good in all circumstance’s. Prob that’s why she is considered as the most fashionable in SNSD member.


Soompi



Sooyoung (최수영) is one of member of girl group Girls' Generation since 2007 until 2017 and has a great interest in fashion. I saw all the outfits that she wore mostly in boho-chic but amazingly looks so gorgeous. Yea, I knew I cannot following her style because mine is more feminine and cheerful (LOL!) but I still saved most of her pictures just in case I need to recreate her style 😍

Anyway, I remember in the Happy Together variety show in last August, she said she was not sleeping because she had to think about what she was going to wear to the airport in the next morning. Sooyoung chose her clothes until three o'clock and after that she decided to go to the first choice. I think it's funny ‘cause what she did really similar to me who really think about how to look perfect next morning.




Nowadays, after celebrated her 10th debut in SNSD, Sooyoung officially decided to not renew her contracts with SM Entertainment and left the group because she want to focus more on acting. Based on the news, in November 10th KST Sooyoung has signed a contract with Echo Global Group agency. I have amazing and meaningful memories with SNSD. As one of the LEGENDARY girl group in the K-pop industry, I think SM wouldn’t disband the group (YEA WE HOPE!).

WhatTheKpop.com



Therefore, talking about Sooyoung styles, some of her outfits with monochrome styles can be an everyday inspiration for us despite using a different brand. You can find the same clothing model as Sooyoung by looking at Zalora; one of the largest company headquarters based in Singapore and has several branches across Southeast Asia. It offers collections of top international and local brands and you guys can find out any products from fashion, shoes and accessories for both men and women. Moreover, towards the end of the year many attractive discount offers at Zalora. In December you can spend as much on the moment of HARBOLNAS 2017 in Indonesia!

 These e-commerce is reliable and very easy to use and I always satisfied with. I like how Zalora provides convenience in payment transactions include credit card, cash on delivery, bank transfer, Me Pay, invoice, direct debit, prepayment and PayPal, also their websites has embraced technological and innovative techniques through which enable them to deliver the best online services.


So, which outfits of Choi Sooyoung that you like the most? Here 20 monochrome-chic look outfits of her. Steal her style!



























Ps. source of the pict was taken from : 
OneHallyu, fanpop.com, seoulbeats.com, yeinjee.com, What The Kpop, Yes24, AllKpop, fy-girls-generation.tumblr.com, and pinterest.

Comments

  1. wah ini sih cocoknya buat anak abg ya

    ReplyDelete
  2. badannya emang sudah kayak model jadi bagus pakai baju apa aja

    ReplyDelete
  3. Dia tinggi dan cantik, cocok pakai baju apa aja hehehe.. btw soo young beneran out dari sone?

    ReplyDelete

Post a Comment

Hi! Thank you for visiting my website. I hope you can enjoy read all about blog posts here and lemme know your opinion! Please leave on the comments bellow :)

Popular posts from this blog

[BEAUTY CORNER - 02] Dewa Kelembapan, si Vaseline Petroleum Jelly

Hal yang paling enak tapi sangat menyebalkan adalah mengeluh. Tapi enak. Tapi nyebelin. Kamu suka ngeluh, nggak? Uhm, saya mau ngeluh nih di postingan ini, hehe. Jadi, waktu itu pernah cek kulit dan tipe kulit wajah saya ternyata kombinasi - minyak di T-zone. Namun, kulit tubuh kering kayak sisik ular. *Berubah jadi Medusa*


Selain itu, bibir saya tuh ekstrim banget, suka pecah-pecah sendiri dan tiba-tiba berdarah gitu aja. Banyak yang bilang karena saya kurang minum, padahal udah minum air mineral 2-4 liter sehari. Memang ini sih, kayaknya perawatan luar juga diperlukan. Nah, pas coba ini-itu, apa aja, tetap nggak mempan ; bibirnya selalu mengelupas dan berdarah, kulit saya keringnya saingan sama ular kobra yang belum ganti kulit. Plus misalnya kena sinar matahari, dia langsung bintik merah, terbakar, agak kehitaman, kadang malah berdarah di bintik tersebut. *insert emote sedih* .
Suatu waktu pas lagi reunian, seorang teman SMA asal Pakistan ngaku kalau dia punya kondisi kulit sama, dan…

[Beauty Corner - 14] Nih, Lima Macam BB Cream yang Perlu Kamu Coba!

Assalamualaikum!
Beberapa pembaca saya di Line dan e-mail mengirimkan pesan, meminta saya menuliskan tentang BB Cream yang ramah di kantong untuk mereka pakai. sebetulnya tidak bisa sembarang kasih rekomendasi karena aktivitas kita berbeda, jenis kulit juga berbeda, dan yang seperti ini tuh biasanya harus trial and errror untuk tahu apakah kamu cocok atau tidak.




BB Cream ini memang jadi booming sekali sejak ada K-Pop Wave di negara kita. Banyak juga kolega saya yang dulunya pakai Foundie, beralih ke BBC. Manfaatnya memang All in One, sih, ya... Konon, berdasarkan iklan-iklan pembuat BBC, itu tuh isinya sudah komplit ada Base + Foundation + Concealer + Sunblock + Moisturiser + Oil Control .


Well, segitu komplitnya hanya dengan cream yang cuma dipakai sebiji jagung tiap diaplikasikan. Karenanya, BBC lebih ringan di wajah, lebih ramah di kantong juga, jadi lebih praktis, ketimbang harus pakai kosmetik secara berlapis. :) Malah untuk beberapa BBC ada yang klaim bisa mencerahkan atau memutihk…

Lima Tempat yang Perlu Kamu Datangi Kalau ke Cibinong

Sejak saya tinggal di Cibinong, nyokap kadang khawatir lihat saya nggak seperti orang kebanyakan yang suka bergaul sambil jajan ke sana kemari. Saya lebih suka nongkrong berjam2 di suatu tempat dan kalau ada teman yang sanggup saya cuekin sekian jam, kadang dia  ikut nongkrong juga. Sebetulnya, dibilang kecanduan makan di kafe, enggak juga. Tapi kalau dibilang asik dengan dunia maya, iya, saya begitu, kok. Mengakui bahwa ada kehidupan di dunia maya yang sama serunya dengan dunia nyata. Namun, untuk bisa survive di dunia maya tuh, butuh koneksi internet yang sangat baik which is called, use wifi. Iya, kan? Ehehehehe.
Makanya saya suka keliling tempat buat numpang colokan sama Wifi sekalian kulineran. Peribahasanya mah, "sekali mendayung seribu pulau dikunjungi"
Ada yang kayak saya juga? Nyusahin, ya. Nyebelin juga. Ya tapi itu tujuan diciptakannya kafe-kafe di beberapa kota, kan? Buat dimanfaatkan fasilitasnya. Jadi berkah, deh.
Nah, walaupun saya tinggalnya di pedalaman Bog…