Skip to main content

Disclaimer

Content

This is a personal blog written and edited by me, used as media to share my views and opinions towards everything. I promises all the contents from this blog are copyrighted. All reviews, opinion, and sharing posts are my 100% own honest thoughts.

Advertising space or post may not always be identified as paid or sponsored content and I bought with my own money. I am occasionally lucky enough to receive products from brands for review purposes. Please check Terms & Conditions for full information.

All content provided on this blog is for informational purposes only. Me as the owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

I will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. I will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Please be aware that I cannot (and never) guarantee that all the information shown, such as prices, specs, images, etc, is 100% accurate. What I wrote here is only based on my opinions. By accessing or using any area of this website, you hereby agree to be legally bound and abide by the Terms.


If you are considering making a purchase of some products after read my post, please refer to the merchant's page or their Instagram to ensure that you have the most up-to-date information.

All opinions and views expressed on UNIDZALIKA or any of my social media platforms are my own. As of January 2016, all items that have been sent to me for review, or as a gift, I feature these types of products I will clearly mark them with an asterix (*) in the ends of the post. In addition, some of the product links featured on my blog are affiliated.

Comments

I have full rights to delete the comment in the post(s), if :
  • Did not match to the content.
  • Contain elements SARA, SARU, provocation, and other negative things.
  • Insults.
  • AL4Y.
  • From pengobatan kanker, pembesar kelamin, dsb.

Links to Other Sites

All ‘borrowed’ images will be linked back and credited, or captured with the linked. Pictures that have been watermarked and taken by me are fully belonged to me. This blog may contain links to other websites of interest. However, after you used these links to leave the site of unidzalika.com, you should know that I have no control over other web sites. Please note that I am not liable for the privacy practices of such other websites, and I advise you to read the privacy statements of each website you will visit that collects personal information.

Others

These disclaimer will change without notice. This site disclaimer was last updated on: Monday, 14 November 2016. Should update, amend or make any changes to this document, those changes will be prominently posted here.

Comments

Popular posts from this blog

[BEAUTY CORNER - 02] Dewa Kelembapan, si Vaseline Petroleum Jelly

Hal yang paling enak tapi sangat menyebalkan adalah mengeluh. Tapi enak. Tapi nyebelin. Kamu suka ngeluh, nggak? Uhm, saya mau ngeluh nih di postingan ini, hehe. Jadi, waktu itu pernah cek kulit dan tipe kulit wajah saya ternyata kombinasi - minyak di T-zone. Namun, kulit tubuh kering kayak sisik ular. *Berubah jadi Medusa*


Selain itu, bibir saya tuh ekstrim banget, suka pecah-pecah sendiri dan tiba-tiba berdarah gitu aja. Banyak yang bilang karena saya kurang minum, padahal udah minum air mineral 2-4 liter sehari. Memang ini sih, kayaknya perawatan luar juga diperlukan. Nah, pas coba ini-itu, apa aja, tetap nggak mempan ; bibirnya selalu mengelupas dan berdarah, kulit saya keringnya saingan sama ular kobra yang belum ganti kulit. Plus misalnya kena sinar matahari, dia langsung bintik merah, terbakar, agak kehitaman, kadang malah berdarah di bintik tersebut. *insert emote sedih* .
Suatu waktu pas lagi reunian, seorang teman SMA asal Pakistan ngaku kalau dia punya kondisi kulit sama, dan…

[Beauty Corner - 14] Nih, Lima Macam BB Cream yang Perlu Kamu Coba!

Assalamualaikum!
Beberapa pembaca saya di Line dan e-mail mengirimkan pesan, meminta saya menuliskan tentang BB Cream yang ramah di kantong untuk mereka pakai. sebetulnya tidak bisa sembarang kasih rekomendasi karena aktivitas kita berbeda, jenis kulit juga berbeda, dan yang seperti ini tuh biasanya harus trial and errror untuk tahu apakah kamu cocok atau tidak.




BB Cream ini memang jadi booming sekali sejak ada K-Pop Wave di negara kita. Banyak juga kolega saya yang dulunya pakai Foundie, beralih ke BBC. Manfaatnya memang All in One, sih, ya... Konon, berdasarkan iklan-iklan pembuat BBC, itu tuh isinya sudah komplit ada Base + Foundation + Concealer + Sunblock + Moisturiser + Oil Control .


Well, segitu komplitnya hanya dengan cream yang cuma dipakai sebiji jagung tiap diaplikasikan. Karenanya, BBC lebih ringan di wajah, lebih ramah di kantong juga, jadi lebih praktis, ketimbang harus pakai kosmetik secara berlapis. :) Malah untuk beberapa BBC ada yang klaim bisa mencerahkan atau memutihk…

Lima Tempat yang Perlu Kamu Datangi Kalau ke Cibinong

Sejak saya tinggal di Cibinong, nyokap kadang khawatir lihat saya nggak seperti orang kebanyakan yang suka bergaul sambil jajan ke sana kemari. Saya lebih suka nongkrong berjam2 di suatu tempat dan kalau ada teman yang sanggup saya cuekin sekian jam, kadang dia  ikut nongkrong juga. Sebetulnya, dibilang kecanduan makan di kafe, enggak juga. Tapi kalau dibilang asik dengan dunia maya, iya, saya begitu, kok. Mengakui bahwa ada kehidupan di dunia maya yang sama serunya dengan dunia nyata. Namun, untuk bisa survive di dunia maya tuh, butuh koneksi internet yang sangat baik which is called, use wifi. Iya, kan? Ehehehehe.
Makanya saya suka keliling tempat buat numpang colokan sama Wifi sekalian kulineran. Peribahasanya mah, "sekali mendayung seribu pulau dikunjungi"
Ada yang kayak saya juga? Nyusahin, ya. Nyebelin juga. Ya tapi itu tujuan diciptakannya kafe-kafe di beberapa kota, kan? Buat dimanfaatkan fasilitasnya. Jadi berkah, deh.
Nah, walaupun saya tinggalnya di pedalaman Bog…