Skip to main content

Disclaimer

Content

This is a personal blog written and edited by me, used as media to share my views and opinions towards everything. I promises all the contents from this blog are copyrighted. All reviews, opinion, and sharing posts are my 100% own honest thoughts.

Advertising space or post may not always be identified as paid or sponsored content and I bought with my own money. Thus, I am occasionally lucky enough to receive products from brands for review purposes. Please check Terms & Conditions for full information.

All content provided on this blog is for informational purposes only. Me as the owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

I will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. I will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.



Please be aware that I cannot (and never) guarantee that all the information shown, such as prices, spec, images, etc, are 100% accurate. What I wrote here is only based on my opinions. By accessing or using any area of this website, you hereby agree to be legally bound and abide by the Terms.


If you are considering making a purchase of some products after read my post, please refer to the merchant's page or their Instagram to ensure that you have the most up-to-date information.

All opinions and views expressed on UNIDZALIKA or any of my social media platforms are my own. As of January 2016, all items that have been sent to me for review, or as a gift, I feature these types of products I will clearly mark them with small inform such (ads/cp/sp) in the ends of the post. In addition, some of the product links featured on my blog are affiliated.

Comments

I have full rights to delete the comment in the post(s), if :
  • Did not match to the content.
  • Contain elements SARA, SARU, provocation, and other negative things.
  • Insults.
  • AL4Y.
  • From pengobatan kanker, pembesar kelamin, dsb.

Links to Other Sites


All ‘borrowed’ images will be linked back and credited, or captured with the linked. Pictures that have been watermarked and taken by me are fully belonged to me. This blog may contain links to other websites of interest. However, after you used these links to leave the site of unidzalika.com, you should know that I have no control over other web sites. Please note that I am not liable for the privacy practices of such other websites, and I advise you to read the privacy statements of each website you will visit that collects personal information.

Others

These disclaimer will change without notice. This site disclaimer was last updated on: Sunday, 11 february 2018. Should update, amend or make any changes to this document, those changes will be prominently posted here.

Comments

Popular posts from this blog

Perbedaan Vaseline Petroleum Jelly Arab dan Vaseline Repairing Jelly

Assalamualaikum, pembaca saya yang kritis dan setia :)


Setelah masuknya Vaseline Repairing Jelly secara resmi ke Indonesia, jadi banyak sekali pertanyaan yang masuk di line saya seperti, apa sih Perbedaan Vaseline Petroleum Jelly dan Vaseline Repairing Jelly. Pertanyaannya hampir serupa, tentang apa bedanya, tentang kenapa harga mereka berdua terpaut sangat jauh, tentang kenapa yang satu tidak ada iklan serta susah dicari tapi yang satunya ada iklan di tv dan mudah ditemukan barangnya, dan kenapa sih, kok beda sekali hasilnya walau dua produk itu bertekstur jelly yang kurang lebih memiliki manfaat sama?


Vaseline sendiri sudah klaim bahwa prduknya aman, dibuat melalui tiga tahap proses pemurnian yang dimulai dari menyingkirkan benda-benda kotor, sampai akhirnya terbentuk jelly yang tidak menyebabkan iritasi maupun reaksi alergi.





Which one you like the most, guys?




Barangkali kamu sedang mencari tahu, mana di antara dua produk tersebut yang lebih ampuh untuk mengatasi keluhanmu? Mana yang l…

[BEAUTY CORNER - 02] Dewa Kelembapan, si Vaseline Petroleum Jelly

Hallo, Assalamualaikum teman-teman :)

Bagi saya, mengeluh adalah cara paling cepat untuk menghilangkan jenuh tapi sebetulnya bukan hal yang baik. Tapi enak. Tapi nyebelin. Dan di postingan kali ini saya akan berkeluh-kesah mengenai permasalahan kulit saya. Jadi, waktu itu saya mengecek kondisi kulit dan tipe kulit wajah saya ternyata kombinasi - minyak di T-zone. Namun, kulit tubuh kering kayak sisik ular, sampai rasanya kulit saya saingan sama kulit ular kobra yang belum ganti kulit. Plus misalnya kena sinar matahari, dia langsung bereaksi bintik merah, terbakar, agak kehitaman, kadang malah berdarah di bintik tersebut. (update : sejak 2016 kondisi kulit saya berubah jadi kering - sensitif). Lalu saya bingung, bagaimana cara mengatasi kulit kering berjerawat?





Permasalahan saya belum berhenti di sana. Kondisi bibir saya tuh ekstrim banget sih, suka pecah-pecah sendiri dan tiba-tiba berdarah ketika tersenyum, yang artinya sangat kekeringan. Banyak yang bilang karena saya kurang minum, pa…

[Beauty Corner - 14] Nih, Lima Macam BB Cream yang Perlu Kamu Coba!

Assalamualaikum!
Beberapa pembaca saya di Line dan e-mail mengirimkan pesan, meminta saya menuliskan tentang BB Cream yang ramah di kantong untuk mereka pakai. sebetulnya tidak bisa sembarang kasih rekomendasi karena aktivitas kita berbeda, jenis kulit juga berbeda, dan yang seperti ini tuh biasanya harus trial and errror untuk tahu apakah kamu cocok atau tidak.




BB Cream ini memang jadi booming sekali sejak ada K-Pop Wave di negara kita. Banyak juga kolega saya yang dulunya pakai Foundie, beralih ke BBC. Manfaatnya memang All in One, sih, ya... Konon, berdasarkan iklan-iklan pembuat BBC, itu tuh isinya sudah komplit ada Base + Foundation + Concealer + Sunblock + Moisturiser + Oil Control .


Well, segitu komplitnya hanya dengan cream yang cuma dipakai sebiji jagung tiap diaplikasikan. Karenanya, BBC lebih ringan di wajah, lebih ramah di kantong juga, jadi lebih praktis, ketimbang harus pakai kosmetik secara berlapis. :) Malah untuk beberapa BBC ada yang klaim bisa mencerahkan atau memutihk…