Skip to main content

Beauty Corner - 18] PREVIEW : NEXT GENERATION SKIN PERFECTION WITH NEW MAX FACTOR MIRACLE MATCH FOUNDATION

Hi, Assalamualaikum!


(*)



“Make-up artists spend years perfecting a natural looking healthy nude base. It’s without doubt the most difficult look for women to get right, balancing enough coverage that gives you the security of fabulous flawless skin with the desire for natural glow and highlights to shine through. Max Factor Miracle Match is a fantastic foundation; it gives flawless looking beautiful skin. And that’s the beginning of any glamour transformation – good skin!” Pat McGrath, GlobalbCreative Director - Max Factor Cosmetics




THE ULTIMATE NUDE : Fusing precision shade matching with medium coverage and a healthy looking translucent skin finish.

➖➖➖➖

Launching in March 2016, Max Factor Miracle Match Foundation is the revolutionary new product that cleverly combines flawless looking shade matching that blurs imperfections and nourishes skin with hydration.

Feeling like a moisturizer on application, Miracle Match Foundation is the first from Max Factor to contain a new silicone ingredient that behaves more like a moisturizer and enables high performance blandability with medium coverage.

WHY?

Some shade matching formulas only offer light coverage, enabling an easier colourmatch but often leaving women dissatisfied with their beauty look. 


A delve into the habits and opinions of women in the recent Max Factor Glamour Expose uncovered that 50% of women are still searching for a shade-matching foundation that covers imperfections – but one in three also highlighted that they are absolutely not looking for “barely there” coverage.

Miracle Match Foundation cleverly balances medium coverage with a translucent finish for an end look that gives a beautifully blurred effect and nourishes with hydration at the same time. Added to the formula are light reflecting particles to reduce and soften the appearance of skin imperfections.



THE RESULT?


A beautiful healthy looking nude, with a blurred finish for skin perfection. The effect is “enhanced skin-tone” – the ultimate healthy nude base for skin perfection.



Ultimate nude make-up can be as powerful and glamorous as smoky eyes and red lipstick when done properly, but many make-up artists recognise that this is the most challenging makeup look to create. Women desire the security of coverage but with the appearance of naturally healthy looking skin.

The ethnically diverse shade palette for Miracle Match Foundation has been devised by Brendan Aveline, an expert “shader” who working with both warm and cool tones has created a global colour palette, specifically chosen to create intricate sub-palettes according to the needs of each region. 

There are 6 available shades in total that cover a global skin-tone spectrum, with the multiple variations of cool and warm providing maximum shade-matching varieties.


The Sciences :

1/ Translucent micas.

The formula is enhanced with translucent micas so while the application leaves a medium coverage, the skin is still able to reflect light which gives the illusion of naturally beautiful nude skin – with skin’s natural highlights shining through.

2/ Reduced powders.

Reduced powders combined with additional translucent micas give coverage without covering skins natural highlights - skin is not mattified, but nor is it left feeling dewy – it adapts with your skin for a finish that is uniquely yours.

3/ Light reflecting particles.

Additional light reflecting particles work to blur unevenness and imperfections for a blurred effect.

4/ Nourishment properties.

40% of the formula is made up of skin conditioning agents to nourish skin with hydration – including glycerin, vitamin E and vitamin B.

➖➖➖➖

New Max Factor Miracle Match Foundation will be available from March 2016 in a total of 6 shades, included :
WARM ALMOND 45, NATURAL 50, BEIGE 55, GOLDEN 75, SOFT HONEY 77 & CAREMEL 85, At selling price Rp160,000 each.


Comments

  1. Oh so you are sometimes posting in english language ka ?
    ehe *just know*

    Ohya, i dont even know about this before, this is the first time i hear about max factor-x for sure. Thanks for the review dear beauty blogger <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, sometimes :))

      Max factor itu available di konter2 makeup kok, kak :)

      Delete

Post a Comment

Hi! Thank you for visiting my website. I hope you can enjoy read all about blog posts here and lemme know your opinion! Please leave on the comments bellow :)

Popular posts from this blog

Perbedaan Vaseline Petroleum Jelly Arab dan Vaseline Repairing Jelly

Assalamualaikum, pembaca saya yang kritis dan setia :)


Setelah masuknya Vaseline Repairing Jelly secara resmi ke Indonesia, jadi banyak sekali pertanyaan yang masuk di line saya seperti, apa sih Perbedaan Vaseline Petroleum Jelly dan Vaseline Repairing Jelly. Pertanyaannya hampir serupa, tentang apa bedanya, tentang kenapa harga mereka berdua terpaut sangat jauh, tentang kenapa yang satu tidak ada iklan serta susah dicari tapi yang satunya ada iklan di tv dan mudah ditemukan barangnya, dan kenapa sih, kok beda sekali hasilnya walau dua produk itu bertekstur jelly yang kurang lebih memiliki manfaat sama?


Vaseline sendiri sudah klaim bahwa prduknya aman, dibuat melalui tiga tahap proses pemurnian yang dimulai dari menyingkirkan benda-benda kotor, sampai akhirnya terbentuk jelly yang tidak menyebabkan iritasi maupun reaksi alergi.





Which one you like the most, guys?





Barangkali kamu sedang mencari tahu, mana di antara dua produk tersebut yang lebih ampuh untuk mengatasi keluhanmu? Mana yang le…

[Beauty Corner - 14] Nih, Lima Macam BB Cream yang Perlu Kamu Coba!

Assalamualaikum!
Beberapa pembaca saya di Line dan e-mail mengirimkan pesan, meminta saya menuliskan tentang BB Cream yang ramah di kantong untuk mereka pakai. sebetulnya tidak bisa sembarang kasih rekomendasi karena aktivitas kita berbeda, jenis kulit juga berbeda, dan yang seperti ini tuh biasanya harus trial and errror untuk tahu apakah kamu cocok atau tidak.




BB Cream ini memang jadi booming sekali sejak ada K-Pop Wave di negara kita. Banyak juga kolega saya yang dulunya pakai Foundie, beralih ke BBC. Manfaatnya memang All in One, sih, ya... Konon, berdasarkan iklan-iklan pembuat BBC, itu tuh isinya sudah komplit ada Base + Foundation + Concealer + Sunblock + Moisturiser + Oil Control .


Well, segitu komplitnya hanya dengan cream yang cuma dipakai sebiji jagung tiap diaplikasikan. Karenanya, BBC lebih ringan di wajah, lebih ramah di kantong juga, jadi lebih praktis, ketimbang harus pakai kosmetik secara berlapis. :) Malah untuk beberapa BBC ada yang klaim bisa mencerahkan atau memutihk…

[BEAUTY CORNER - 02] Dewa Kelembapan, si Vaseline Petroleum Jelly

Hallo, Assalamualaikum teman-teman :)

Bagi saya, mengeluh adalah cara paling cepat untuk menghilangkan jenuh tapi sebetulnya bukan hal yang baik. Tapi enak. Tapi nyebelin. Dan di postingan kali ini saya akan berkeluh-kesah mengenai permasalahan kulit saya. Jadi, waktu itu saya mengecek kondisi kulit dan tipe kulit wajah saya ternyata kombinasi - minyak di T-zone. Namun, kulit tubuh kering kayak sisik ular, sampai rasanya kulit saya saingan sama kulit ular kobra yang belum ganti kulit. Plus misalnya kena sinar matahari, dia langsung bereaksi bintik merah, terbakar, agak kehitaman, kadang malah berdarah di bintik tersebut. (update : sejak 2016 kondisi kulit saya berubah jadi kering - sensitif). Lalu saya bingung, bagaimana cara mengatasi kulit kering berjerawat?





Permasalahan saya belum berhenti di sana. Kondisi bibir saya tuh ekstrim banget sih, suka pecah-pecah sendiri dan tiba-tiba berdarah ketika tersenyum, yang artinya sangat kekeringan. Banyak yang bilang karena saya kurang minum, pa…