Skip to main content

[Beauty Corner - 19] PREVIEW : Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Perfume.

Hi, Assalamualaikum!

(*)



Apakah kamu suka parfum? Saya, suka. Pada postingan kali ini, saya akan membahas parfum yang mungkin mereknya nggak asing di hidup kamu. And especially in this post, I should switch my language into English. Happy reading :) 


AN ICONIC LACOSTE GARMENT INSPIRES A TRIO OF FREE-THINKING FRAGRANCES




Lacoste has launched Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle, a new trio of fragrances for women. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle is the feminine counterpart to the Eau de Lacoste L.12.12 collection, currently featuring six color-coded scents for men.

➖➖➖➖

1/ 
THE FRAGRANCES :

A pleated skirt can be given a unique twist according to the woman wearing it. This freedom of expression also applies to the fragrances, which reflect three facets of the LACOSTE woman. Around a shared floral jasmine note echoing the timeless feel of a LACOSTE piece, three lively scent structures reflect very different moods - Elegant, Sparkling and Natural - to suit the wearer and the moment.

➖➖➖➖

2/
THE PACKAGING :

The iconic LACOSTE colours and the crocodile logo dressed up with more delicate tones to create the new palette of the EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle collection. The EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle flacons mirror the streamlined shape of their male equivalent, EAU DE LACOSTE L.12.12, with a lighter, more rounded look.

➖➖➖➖

3/
THE CAMPAIGN : 

Freedom, beauty and movement were the keywords for this campaign. In the TV version, the pleated skirt enjoys a playful dance to the sounds of Gloria Jones’ timeless classic, Tainted Love. The skirt shimmies to reveal the three flacons in a fun-filled visual choreography echoing the masculine version of the film. The print campaign was shot in LA by British fashion photographer Jacob Sutton, who chose to express the personality of the three fragrances through the sense of movement captured in each image.

➖➖➖➖

Natural


Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural 

 "Uplifting, authentic, warm - amd yet constantly surprising" 

with raspberry leaves, mandarin, pineapple, cococonut accord wraps its warming feel around a delicate construction . The powdery notes of orris bring a long-lasting soul to a fresh, light scent. Discreet yet addictive.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle Natural Eau de Toilette 30ML, 50 ML, 90 ML Shower Gel

Price : Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural EDT 90ml IDR 995,000

➖➖➖➖

Elegant


Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Elegant  

"Effortless, confident, classic but always fresh and relevant" 

with citrus oils, cassis bud, pink pepper, mimosa. Will give an instant feel of brightness, mellowed as mimosa brings its softness and femininity to the mix. Base notes of vetiver add a further warm sensuality, with vetiver’s masculinity giving an added edge.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle Elegant Eau de Toilette 30ML, 50 ML, 90 ML Shower Gel

Price : Lacoste L.12.12 Pour Elle Elegant EDT 90ml IDR 995,000

➖➖➖➖

Sparkling


Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling

 "Sweet and playful with an edge of attitude  «à la française»"

with fruits, spices, macaron and patchouli. There is more than a hint of LACOSTE’s French roots in the playful sweet note of macaron at the heart of this scent. Top notes of fruit and spice provide sparkle with an edge, while patchouli adds its sophistication as a base note to this irresistible creation.

EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle Sparkling Eau de Toilette 30ML, 50 ML, 90 ML Shower Gel

Price :Lacoste L.12.12 Pour Elle Sparkling EDT 90ml IDR 995,000




4/
Inspired by Tennis Skirt :

On the tennis courts of the 1920s, René Lacoste was not the only pioneer. While the French visionary developed his own forward-thinking designs, including the now legendary L.12.12 polo shirt allowing him freedom of motion and an enhanced performance during his games, women players were also aiming for freedom, breaking with convention along the way. By shortening the hems on their pleated skirts, these women followed Lacoste’s lead, combining greater freedom of movement with a radical style statement for the time.

➖➖➖➖

Today, the effortless sophistication of the pleated tennis skirt makes it the iconic design of LACOSTE’s feminine range. With EAU DE LACOSTE L.12.12 embodying the spirit of the polo shirt, the pleated skirt is the inspiration for the new EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle trio of fragrances. A constant within LACOSTE’s collections, the pleated skirt displays its freedom to move ahead and its timeless modernity.



Ps :

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Natural, Elegant and Sparkling are available in 90 ml Eau de Toilette.

Comments

  1. akkk, kemasannya unyu banget terutama yang pink, jadi mupeeng deh say...:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku juga mau yang pink, sesuai sama karakter aku haha tapi... Kayaknya terlalu manis

      Delete

Post a Comment

Hi! Thank you for visiting my website. I hope you can enjoy read all about blog posts here and lemme know your opinion! Please leave on the comments bellow :)

Popular posts from this blog

Perbedaan Vaseline Petroleum Jelly Arab dan Vaseline Repairing Jelly

Assalamualaikum, pembaca saya yang kritis dan setia :)


Setelah masuknya Vaseline Repairing Jelly secara resmi ke Indonesia, jadi banyak sekali pertanyaan yang masuk di line saya seperti, apa sih Perbedaan Vaseline Petroleum Jelly dan Vaseline Repairing Jelly. Pertanyaannya hampir serupa, tentang apa bedanya, tentang kenapa harga mereka berdua terpaut sangat jauh, tentang kenapa yang satu tidak ada iklan serta susah dicari tapi yang satunya ada iklan di tv dan mudah ditemukan barangnya, dan kenapa sih, kok beda sekali hasilnya walau dua produk itu bertekstur jelly yang kurang lebih memiliki manfaat sama?


Vaseline sendiri sudah klaim bahwa prduknya aman, dibuat melalui tiga tahap proses pemurnian yang dimulai dari menyingkirkan benda-benda kotor, sampai akhirnya terbentuk jelly yang tidak menyebabkan iritasi maupun reaksi alergi.





Which one you like the most, guys?





Barangkali kamu sedang mencari tahu, mana di antara dua produk tersebut yang lebih ampuh untuk mengatasi keluhanmu? Mana yang le…

[Beauty Corner - 14] Nih, Lima Macam BB Cream yang Perlu Kamu Coba!

Assalamualaikum!
Beberapa pembaca saya di Line dan e-mail mengirimkan pesan, meminta saya menuliskan tentang BB Cream yang ramah di kantong untuk mereka pakai. sebetulnya tidak bisa sembarang kasih rekomendasi karena aktivitas kita berbeda, jenis kulit juga berbeda, dan yang seperti ini tuh biasanya harus trial and errror untuk tahu apakah kamu cocok atau tidak.




BB Cream ini memang jadi booming sekali sejak ada K-Pop Wave di negara kita. Banyak juga kolega saya yang dulunya pakai Foundie, beralih ke BBC. Manfaatnya memang All in One, sih, ya... Konon, berdasarkan iklan-iklan pembuat BBC, itu tuh isinya sudah komplit ada Base + Foundation + Concealer + Sunblock + Moisturiser + Oil Control .


Well, segitu komplitnya hanya dengan cream yang cuma dipakai sebiji jagung tiap diaplikasikan. Karenanya, BBC lebih ringan di wajah, lebih ramah di kantong juga, jadi lebih praktis, ketimbang harus pakai kosmetik secara berlapis. :) Malah untuk beberapa BBC ada yang klaim bisa mencerahkan atau memutihk…

[BEAUTY CORNER - 02] Dewa Kelembapan, si Vaseline Petroleum Jelly

Hallo, Assalamualaikum teman-teman :)

Bagi saya, mengeluh adalah cara paling cepat untuk menghilangkan jenuh tapi sebetulnya bukan hal yang baik. Tapi enak. Tapi nyebelin. Dan di postingan kali ini saya akan berkeluh-kesah mengenai permasalahan kulit saya. Jadi, waktu itu saya mengecek kondisi kulit dan tipe kulit wajah saya ternyata kombinasi - minyak di T-zone. Namun, kulit tubuh kering kayak sisik ular, sampai rasanya kulit saya saingan sama kulit ular kobra yang belum ganti kulit. Plus misalnya kena sinar matahari, dia langsung bereaksi bintik merah, terbakar, agak kehitaman, kadang malah berdarah di bintik tersebut. (update : sejak 2016 kondisi kulit saya berubah jadi kering - sensitif). Lalu saya bingung, bagaimana cara mengatasi kulit kering berjerawat?





Permasalahan saya belum berhenti di sana. Kondisi bibir saya tuh ekstrim banget sih, suka pecah-pecah sendiri dan tiba-tiba berdarah ketika tersenyum, yang artinya sangat kekeringan. Banyak yang bilang karena saya kurang minum, pa…